Giriş Kayıt
Lodewijk van Lelyveld

Lodewijk van Lelyveld


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Lodewijk van Lelyveld, yönetmen asistanı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Çeşitli 5.9 97
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 17,901

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 319,239

Şerefsizin Dirilişi
2013 Dram Çeşitli 6.3 610
2011 Aksiyon Çeşitli 6.0 8,118

Heineken Operasyonu
2011 Suç Çeşitli 6.5 5,024
2010 Dram Çeşitli 8.3 2,930
2007 Dram Yönetmen 5.0 376
1990 Dram Yönetmen 3.5 1,206
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,063) The 100 (1,859) Fear the Walking Dead (1,455) Euphoria (1,418) La casa de papel (1,246) Yellowstone (1,166) The Big Bang Theory (1,162) 13 Reasons Why (1,143) Legion (1,136) Mindhunter (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019