Giriş Kayıt
Joe Bastianich

Joe Bastianich


Oyuncu, Yapımcı

Joe Bastianich, oyuncu, yapımcı.

Masterchef (2010) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Oyuncu 5.9 383
2014 Reality-TV Yapımcı
Oyuncu
6.3 141
2013 Belgesel Oyuncu 6.7 2,311
2010 Reality-TV Oyuncu 7.3 6,910
2010 Reality-TV Oyuncu 6.5 52
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019