Giriş Kayıt
Dave Meadows

Dave Meadows


Oyuncu

Dave Meadows, oyuncu.

Alien Warfare (2019), (2016) Köstebek (2016), (2018) Acts of Violence (2018), (2019) Trauma Center (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Meadows
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 4.9 205
2021 Korku Oyuncu    
2021 Korku Oyuncu 4.4 402
2019 Aksiyon Oyuncu 4.1 13,357
2019 Aksiyon Oyuncu 3.6 4,405
2019 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 547
2019 Aksiyon Oyuncu 2.6 3,681
2018 Aksiyon Oyuncu 4.4 796
2018 Aksiyon Oyuncu 5.3 13,337

Köstebek
2016 Suç Oyuncu 6.5 49,831
2016 Korku Oyuncu 4.7 2,120
2016 Dram Oyuncu 7.5 2,944
2014 Belgesel Oyuncu 7.5 22

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Oyuncu 7.8 491,869
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 123,146
2008 Belgesel Oyuncu 7.1 698
2005 Belgesel Oyuncu 7.9 3,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024