Giriş Kayıt
Jessica Salgueiro

Jessica Salgueiro


Oyuncu

Jessica Salgueiro, oyuncu.

I'll Take Your Dead (2018), (2019) The Boys (2019), (2017) Workin' Moms (2017), (2017) Mary Kills People (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 9.0 48,544
2019 Gerilim Oyuncu 5.9 1,636
2018 Dram Oyuncu 7.0 95
2018 Korku Oyuncu 5.8 1,998
2018 Komedi Oyuncu 6.8 642
2018 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,715
2017 Dram Oyuncu 8.0 7,330
2017 Dram Oyuncu 7.5 2,889
2017 Komedi Oyuncu 6.9 4,011
2016 Gerilim Oyuncu 5.2 726
2016 Dram Oyuncu 7.2 7,489
2016 Suç Oyuncu 6.3 81
2015 Komedi Oyuncu 5.3 724
2015 Komedi 5.6 163
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 93,633
2012 Dram Oyuncu 7.5 5,799
2011 Dram Oyuncu 3.9 269
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019