Giriş Kayıt
Théo Fernandez

Théo Fernandez


Oyuncu

Théo Fernandez, oyuncu.

Les Tuche (2011), Dehşet Kasabası (2014), Gaston Lagaffe (2018), Les Tuche 2 - Le rêve américain (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 4.2 186
2019 Dram Oyuncu 7.6 6,240
2018 Komedi Oyuncu 4.5 1,104
2018 Komedi Oyuncu 4.6 1,472
2017 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 26
2017 Oyuncu 6.6 254
2016 News Oyuncu 6.4 150
2016 Komedi Oyuncu 5.5 831
2016 Komedi Oyuncu 4.9 1,908
2015 Dram Oyuncu 6.7 3,811

Dehşet Kasabası
2014 Korku Oyuncu 5.5 2,562
2014 Dram Oyuncu 6.4 48
2011 Macera Oyuncu 6.4 2,199
2011 Komedi Oyuncu 5.4 3,938

Ruhlar Kasabası
2010 Korku Oyuncu 4.2 480
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film