Giriş Kayıt
Jin-hee Baek

Jin-hee Baek (34)


Oyuncu

Jin-hee Baek, 08 Şubat 1990 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Omangwa Pyungyeon (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1990
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Kova
Boyu: 163
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu    
2018 Fantastik Oyuncu 7.0 136
2017 Romantik Oyuncu 7.1 336
2017 Macera Oyuncu 6.9 454
2014 Dram Oyuncu 6.9 240
2014 Dram Oyuncu 6.7 162

Korku Hikayeleri 2
2013 23 Korku Oyuncu 5.4 421
2013 23 Komedi Oyuncu 6.8 277
2013 Komedi Oyuncu 7.7 54
2012 Oyuncu    
2012 22 Dram Oyuncu 5.9 27
2010 20 Komedi Oyuncu 5.9 127
2010 20 Dram Oyuncu 5.9 64
2010 Dram Oyuncu 7.3 48
2009 Romantik Oyuncu    

Arkadaş
2009 19 Dram Oyuncu 7.0 514

Çıplak Mutfak
2009 19 Dram Oyuncu 5.7 465
2009 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024