Giriş Kayıt
Finn Jones

Finn Jones


Oyuncu

Finn Jones, oyuncu.

Iron Fist (2017), Koruyucular (2017), The Last Showing (2014), Sleeping Beauty (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

8.3 (6 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 4.2 195
2022 Dram Oyuncu 7.4 10
2021 Aksiyon Oyuncu 4.8 4,489
2017 Korku Oyuncu 5.0 28,064

Koruyucular
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 116,942
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 140,369
2015 Dram Oyuncu 6.5 853
2014 Macera Oyuncu 2.8 2,043
2014 Gerilim Oyuncu 5.1 1,679

Korku Kapanı 5: Kanlı Parti
2012 Korku Oyuncu 4.1 23,127

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.2 2,303,232
2007 Dram Oyuncu 7.4 6,806
2000 Dram Oyuncu 4.7 1,722
1995 Dram Oyuncu 4.6 4,528
1984 Suç Oyuncu 6.7 4,137
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film