Giriş Kayıt
Emily Harper

Emily Harper


Yapımcı

Emily Harper, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Müzik Yapımcı 5.5 158
2014 Komedi Yapımcı 5.7 285

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Çeşitli 7.3 1,787
2011 Müzik Yapımcı 5.1 226
1992 Reality-TV Çeşitli 5.0 3,656
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,339) Mindhunter (1,728) The 100 (1,663) La casa de papel (1,520) Preacher (1,457) Legion (1,453) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,087) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019