Giriş Kayıt
Claire Geare

Claire Geare


Oyuncu

Claire Geare, oyuncu.

Kaçış Yok (2015), Tu Xia Chuan Qi (2011), (2010) Başlangıç (2010), (2011) Korku Evi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaçış Yok
2015 Aksiyon Oyuncu 6.7 92,998
2012 Komedi Oyuncu 7.5 2,035

Korku Evi
2011 Dram Oyuncu 6.0 69,097
2011 Animasyon Oyuncu 3.2 691

Başlangıç
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 2,546,861
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 196,864
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024