Giriş Kayıt
Brent Christy

Brent Christy


Kameraman, Yönetmen, Görüntü Yönetmeni

Brent Christy, kameraman, yönetmen, görüntü yönetmeni.

Otel 3 (2011), The Disappointments Room (2016), Playback (2012), Gun (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Yönetmen    
2022 Aksiyon Yönetmen    
2020 Aksiyon Yönetmen 4.3 31
2020 Western Yönetmen    
2019 Western Yönetmen 6.0 860
2018 Görüntü Yönetmeni 6.4 548
2018 Aksiyon Yönetmen 5.9 477
2017 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.0 694
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 348
2016 Dram Kameraman 3.9 10,081
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 264
2016 Dram Kameraman 7.3 18,774
2016 Komedi Kameraman 6.0 259
2016 Dram Kameraman 4.8 732
2015 Aile Kameraman 6.2 107
2015 Dram Kameraman 6.4 7,421
2015 Aksiyon Kameraman 5.1 3,574
2015 Komedi Kameraman 6.4 15,849
2014 Aile Kameraman 5.7 460
2014 Korku Kameraman 3.7 302

Cin
2014 Gerilim Kameraman 4.1 4,755
2014 Macera Kameraman 5.2 281
2014 Komedi Kameraman 5.3 14,094

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Kameraman 7.1 857,004
2013 Dram Kameraman 5.9 3,138
2013 Aksiyon Kameraman 8.4 107,160

Seksin 10 Temel Kuralı
2013 Komedi Kameraman 3.6 2,943
2012 Dram Kameraman 6.8 3,305

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Kameraman 6.2 99,779
2012 Komedi Kameraman 4.5 2,731
2012 Korku Kameraman 4.2 5,004

Otel 3
2011 Korku Kameraman 4.6 33,036

İkili Oyun
2011 Aksiyon Kameraman 5.9 30,826
2011 Dram Kameraman 5.7 423
2011 Dram Kameraman 6.5 4,226
2011 Komedi Kameraman 5.8 875
2011 Dram Kameraman 6.6 1,067

Mutlu Bir Gün
2011 Dram Kameraman 6.0 4,377

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Kameraman 6.1 102,894
2011 Aksiyon Kameraman 4.4 21,393
2010 Dram Kameraman 5.4 2,272
2010 Aksiyon Kameraman 3.8 3,828
2010 Dram Kameraman 4.2 295
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023