Giriş Kayıt
Joey Kuhn

Joey Kuhn


Kameraman, Editör, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni

Joey Kuhn, kameraman, editör, yapımcı, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 4.7 43
2015 Dram 5.4 1,838
2015 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.5 4,876
2015 Dram Kameraman 6.2 1,987

Büyümek ve Diğer Yalanlar
2014 Komedi Kameraman 4.7 687

Zamanın Rengi
2012 Biyografi Kameraman 4.3 1,205
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.4 14
2011 Kısa Metraj Editör
Kameraman
5.3 9
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019