Giriş Kayıt
Joe Barton

Joe Barton


Senarist

Joe Barton, senarist.

The Ritual (2017), Humans (2015), iBoy (2017), Troy: Fall of a City (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist 3.8 10,330
2017 Dram Senarist 6.2 994
2017 Korku Senarist 6.3 58,125
2017 Aksiyon Senarist 6.0 17,300
2015 Dram Senarist 8.0 32,815
2014 Dram Senarist 6.6 86
2014 Aksiyon Senarist 8.2 1,495
2008 Biyografi Taşıma Bölümü 6.5 5,440
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,190) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,213) Preacher (1,169) Chernobyl (1,094) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019