Giriş Kayıt
Brianna Joy Chomer

Brianna Joy Chomer (30)


Oyuncu

Brianna Joy Chomer, 04 Mayıs 1994 ABD doğumlu oyuncu.

Stalked by My Doctor (2015), Stalked by My Doctor: Patient's Revenge (2018), Zoombies (2016), (2021) The Accursed (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1994
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.66 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 27 Korku Oyuncu 4.3 7,019

Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 25 Komedi Oyuncu 7.6 856,870
2018 Gerilim Oyuncu 5.4 717
2018 Gerilim Oyuncu 4.1 333
2018 24 Dram Oyuncu    
2016 22 Korku Oyuncu 3.3 248
2016 22 Gerilim Oyuncu 5.7 983
2016 22 Aksiyon Oyuncu 3.4 2,970
2016 Dram Oyuncu 4.7 475
2015 21 Gerilim Oyuncu 5.5 1,874
2009 15 Komedi Oyuncu 3.5 182
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film