Giriş Kayıt
Kefan Cao

Kefan Cao (56)


Oyuncu

Kefan Cao, 01 Temmuz 1963 Wuxi, Jiangsu Province, Çin doğumlu oyuncu.

Zuo you (2007), (2011) Savaşın Çiçekleri (2011), (2009) Bir Cumhuriyetin Kuruluşu (2009), (2018) Da hong zha (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1963
Doğum Yeri: Wuxi, Jiangsu Province, Çin
Diğer Bir İsmi: Cao Kefan
Takma İsmi: Cao Pang Zi
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 55 Aksiyon Oyuncu 3.2 2,701
2018 Dram Oyuncu    

Savaşın Çiçekleri
2011 48 Dram Oyuncu 7.6 46,088

Bir Cumhuriyetin Kuruluşu
2009 46 Dram Oyuncu 4.8 2,826
2007 44 Dram Oyuncu 7.0 638
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,629) Mindhunter (1,844) The 100 (1,811) La casa de papel (1,650) Preacher (1,544) Legion (1,533) The Terror (1,453) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,203) The Big Bang Theory (1,142)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019