Giriş Kayıt
Clément Tréhin-Lalanne

Clément Tréhin-Lalanne


Yönetmen, Senarist

Clément Tréhin-Lalanne, yönetmen, senarist.

Les trois frères, le retour (2014), İnsanlıktan Uzakta (2014), Suç Zinciri (2009), (2007) Sa majesté Minor (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Yapım Yöneticisi 6.5 2,393
2015 Çeşitli 3.7 291

İnsanlıktan Uzakta
2014 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.2 5,935
2014 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
6.2 110
2014 Komedi Çeşitli 4.8 1,408

Dışişleri
2013 Komedi 0 6.4 2,940
2013 0 5.5 232

Kara Altın
2011 Macera 0 6.7 10,663
2009 0 5.9 217

Suç Zinciri
2009 Suç Çeşitli 5.4 3,078
2009 Kısa Metraj 0 6.3 549
2009 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.9 16
2007 Komedi Çeşitli 3.9 763
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,030) The 100 (1,844) Fear the Walking Dead (1,441) Euphoria (1,409) La casa de papel (1,229) Yellowstone (1,160) Chernobyl (1,152) 13 Reasons Why (1,136) The Big Bang Theory (1,134) Legion (1,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019