Giriş Kayıt
Geoffrey Wellum

Geoffrey Wellum


Oyuncu, Senarist

Geoffrey Harry Augustus Wellum, Walthamstow, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist.

Gerçek İsmi: Geoffrey Harry Augustus Wellum
Doğum Yeri: Walthamstow, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Squadron Leader Geoffrey Wellum
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Belgesel Oyuncu 8.7 9,242
2018 Belgesel Oyuncu 7.5 1,129
2018 Belgesel Oyuncu 7.5 97
2014 Belgesel Oyuncu 7.7 161
2010 Biyografi Oyuncu
Senarist
7.0 677
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023