Giriş Kayıt
Cindy Maples

Cindy Maples


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Cindy Maples, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 4.3 59
2021 Dram Oyuncu 7.2 1,971
2020 Korku Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 7.6 6,902
2017 Korku Yapımcı 6.4 79
2017 Korku Oyuncu 4.7 511
2016 Gerilim Oyuncu 3.1 220
2016 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
Makyaj
Özel Efekt
8.8 6
2016 Dram Oyuncu 7.0 8
2015 Komedi Oyuncu 7.8 26
2011 Gerilim Oyuncu 3.3 251
2005 Belgesel Oyuncu 7.9 3,286
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023