Giriş Kayıt
Sacha Galperine

Sacha Galperine


Müzisyen, Müzisyen

Sacha Galperine, müzisyen, müzisyen.

Baby Reindeer (2024), The Undoing (2020), Belalı Tanık (2013), The Spy (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Müzik    
2024 Biyografi Müzik    
2024 Biyografi Müzik 7.8 113,466
2023 Komedi Müzik 5.6 2,355
2022 Macera Müzik 7.1 872
2022 Komedi Müzik 5.7 46
2022 Dram Müzik 4.9 67
2022 Biyografi Müzik 7.0 39
2021 Dram Müzik 6.7 77
2021 Dram Müzik 6.8 3,279

Kürtaj
2021 Dram Müzik 7.4 3,292
2021 Animasyon Müzik 6.7 57

Bir Evlilikten Manzaralar
2021 Dram Müzik 8.1 28,711
2021 Dram Müzik 6.3 413
2020 Dram Müzik    
2020 Suç Müzik 7.4 106,987
2020 Belgesel Müzik 7.9 1,272
2020 Müzik 6.9 987

Umudun Dili
2020 Dram Müzik 7.4 12,476

Radyoaktif
2019 Biyografi Müzik 6.3 22,063
2019 Komedi Müzik 6.0 1,373
2019 Dram Müzik 7.7 22,141
2019 Dram Müzik 7.9 49,834

Yüzleşme
2018 Suç Müzik 7.2 8,308
2018 Dram Müzik 4.9 670
2018 Biyografi Müzik 6.5 7,642

Hasatçılar
2018 Dram Müzik 6.5 990

Sevgisiz
2017 Dram Müzik 7.6 35,775

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Müzik 6.8 29,010

Yüce Adalet
2016 Dram Müzik 6.2 33,368

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 Komedi Müzik 5.3 24,480
2016 Komedi Müzik 5.5 1,748
2015 Dram Müzik 5.7 611

Hayatımın Şarkısı
2014 Komedi Müzik 7.3 29,973
2014 Dram Müzik 5.7 8,902

Son Vuruş
2014 Dram Müzik 6.6 527

Belalı Tanık
2013 Komedi Müzik 6.3 123,667
2013 Komedi Müzik 5.3 615
2013 Suç Müzik 6.5 1,071
2011 Dram Müzik
Müzik
6.6 10,462

İstilacı
2011 Dram Müzik 6.6 863

Hayatını Yaşamak İsteyen Adam
2010 Dram Müzik
Müzik
6.6 3,751
2009 Dram Müzik 7.3 248
2009 Aksiyon Müzik 3.9 534
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film