Giriş Kayıt
Brian Muller

Brian Muller


Oyuncu

Brian Muller, oyuncu.

Babalar ve Kızları (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 5.9 1,299
2019 Biyografi Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 5.8 94
2018 Suç Oyuncu 6.5 4,878
2017 Dram Oyuncu 8.1 18,480

Babalar ve Kızları
2015 Dram Oyuncu 7.1 21,473

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Oyuncu 8.0 426,082
2009 Suç Oyuncu 8.3 63,684
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,181) The 100 (1,990) Fear the Walking Dead (1,527) Euphoria (1,465) La casa de papel (1,299) Yellowstone (1,214) The Big Bang Theory (1,213) Legion (1,185) 13 Reasons Why (1,177) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019