Giriş Kayıt
Duncan Blickenstaff

Duncan Blickenstaff


Müzisyen, Müzisyen

Duncan Blickenstaff, müzisyen, müzisyen.

Kazanma Sanatı (2011), Ölümsüz Aşk (2015), Şu An Muhteşem (2013), Çok Pişmiş (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Müzik 7.5 4,522
2019 Dram Müzik 5.6 72
2018 Komedi Müzik 5.7 2,022
2018 Komedi Müzik 7.1 5,073
2017 Animasyon Müzik 6.7 991
2016 Kısa Metraj Müzik 6.9 282

Çok Pişmiş
2015 Komedi Müzik 6.6 122,278

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Müzik 7.2 185,562
2015 Belgesel Müzik
Müzik
7.7 7,106
2014 Komedi Müzik 5.1 7,604

Evrim
2014 Dram Müzik 6.2 231,518
2014 Aksiyon Müzik 7.7 23,071
2014 Kısa Metraj Müzik 6.1 35

Şu An Muhteşem
2013 Komedi Müzik 7.1 155,876

İngilizce Hocası
2013 Komedi Müzik 5.7 12,762

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Müzik 6.1 88,823
2013 Kısa Metraj Müzik 7.2 42

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Müzik 7.9 636,744

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Müzik 5.7 15,591
2012 Dram Müzik 6.9 8,863

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Müzik 6.7 115,793

Son Üye
2012 Belgesel Müzik 6.5 1,306
2012 Korku Müzik 4.3 125
2012 Komedi Müzik 4.3 56,785

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Müzik 7.6 429,654
2011 Komedi Müzik 6.4 559
2011 Dram Müzik 6.5 24,178
2010 Belgesel Müzik 5.8 126

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi Müzik 6.3 58,919
2010 Suç Müzik 7.7 41,844
2010 Komedi Müzik 5.3 385
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023