Giriş Kayıt
Laura Keightley

Laura Keightley


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Oyuncu

Laura Keightley, sanat bölümü, set dekoratörü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 7.1 14,489
2016 Dram Sanat Bölümü 7.2 6,705
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.3 864
2014 Gerilim Oyuncu 4.7 21
2013 Dram Sanat Bölümü 5.6 412
2009 Dram Sanat Bölümü 6.9 374
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,280) The 100 (1,899) Fear the Walking Dead (1,454) La casa de papel (1,434) Euphoria (1,408) Chernobyl (1,239) The Big Bang Theory (1,173) Legion (1,137) Mindhunter (1,125) Yellowstone (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019