Giriş Kayıt
Sven Faulconer

Sven Faulconer


Müzisyen, Müzisyen

Sven Faulconer, müzisyen, müzisyen.

Gece Vurgunu (2014), Şah Mat (2014), Parkland (2013), Cut Bank (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Müzik    

Çığlık 6
2023 Korku Müzik 7.1 43,438
2022 Belgesel Müzik 8.3 48
2019 Korku Müzik 5.3 6,900
2018 Macera Müzik 5.5 214
2018 Aksiyon Müzik 5.0 10,720
2017 Belgesel Müzik 5.5 587

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Müzik 7.2 507,041

Kan Bağı
2016 Aksiyon Müzik 6.4 67,599

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Müzik 6.1 119,159

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Müzik 6.5 372,175
2015 Fantastik Müzik 7.0 273

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Müzik 7.1 100,490

Şah Mat
2014 Biyografi Müzik 7.0 49,202

Gece Vurgunu
2014 Suç Müzik 7.8 603,244

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Müzik 6.6 501,768

Malefiz
2014 Aksiyon Müzik 6.9 399,604
2014 Gerilim Müzik 6.1 13,807
2014 Kısa Metraj Müzik 8.6 8

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Müzik 7.5 720,006
2013 Dram Müzik 6.4 17,434

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Müzik 4.8 208,730

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Müzik 6.6 315,326

Can Yoldaşım
2012 Dram Müzik 5.2 3,827

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Müzik 6.1 302,076

Kuzgun
2012 Suç Müzik 6.4 88,244

Açlık Oyunları
2012 Macera Müzik 7.2 1,001,810

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Müzik 4.9 39,325

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Müzik 5.5 295,831
2011 Komedi Müzik 6.1 70,734

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 Animasyon Müzik 5.9 59,576

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Müzik 6.9 120,332

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Müzik 5.8 164,573

Turist
2010 Aksiyon Müzik 6.0 256,195

Çılgın Hırsız
2010 Animasyon Müzik 7.6 583,268
2010 Aksiyon Müzik 6.6 282,837
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024