Giriş Kayıt
Anna Schafer

Anna Schafer


Oyuncu, Yapımcı

Anna Schafer, oyuncu, yapımcı.

2010 yılının Kasım ayında Peter Schafer ile evlendi.

Father of Invention (2010), The Trials of Cate McCall (2013), (2010) Muhbir (2010), (2018) Bayou Caviar (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.73 m
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 6.0 28
2019 Fantastik Oyuncu 5.5 390
2019 Korku Yapımcı 3.0 136
2018 Suç Oyuncu 4.7 3,612
2017 Dram Oyuncu 5.5 157
2014 Komedi Oyuncu 5.2 863
2013 Dram Oyuncu 6.2 7,123
2011 Dram Oyuncu 5.2 413

Muhbir
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 35,824
2010 Komedi Oyuncu 5.7 9,023
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film