Giriş Kayıt
Mike Stern

Mike Stern


Oyuncu

Mike Stern, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 3.9 1,560

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Çeşitli 7.9 552,827

Kardeşim İçin
2013 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.8 99,755
2012 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.0 287,207
2000 Korku Çeşitli 6.3 3,011
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,706) The 100 (1,637) 13 Reasons Why (1,198) Yellowstone (1,150) Fear the Walking Dead (1,120) Preacher (1,070) Euphoria (1,061) La casa de papel (1,050) Legion (982) Elementary (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019