Giriş Kayıt
Tomoaki Iwakura

Tomoaki Iwakura


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Tomoaki Iwakura, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Görüntü Yönetmeni 2.9 216
2017 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2016 Korku Görüntü Yönetmeni 3.3 36
2016 Korku Görüntü Yönetmeni 3.6 192
2015 Kısa Metraj 6.9 30
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 13
2015 Komedi Kameraman 8.2 6
2012 Aksiyon Kameraman 6.4 2,447
2011 Komedi Kameraman 5.9 549

96 Dakika
2011 Dram Kameraman 5.7 3,109
2011 Gerilim Kameraman 5.9 736
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,720) The 100 (1,644) 13 Reasons Why (1,203) Yellowstone (1,156) Fear the Walking Dead (1,121) Preacher (1,081) Euphoria (1,074) La casa de papel (1,056) Legion (993) The Big Bang Theory (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019