Giriş Kayıt
Sarah Snook

Sarah Snook


Oyuncu, Yapımcı

Sarah Snook, oyuncu, yapımcı.

Zamanın Ötesinde (2014), Düşlerin Terzisi (2015), Winchester (2018), An American Pickle (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

9.4 (36 Oy)
  • Currently 188.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 6.5 32
2023 Korku Yapımcı
Oyuncu
5.0 4,589
2023 Animasyon Oyuncu 6.9 1,329
2022 Belgesel Oyuncu 6.8 22
2020 Dram Oyuncu 5.3 381
2020 Komedi Oyuncu 5.7 26,559

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218

Bir Kadının Parçaları
2020 Dram Oyuncu 7.1 36,501
2018 Dram Oyuncu 8.8 271,336
2018 Oyuncu 6.4 1,583
2018 Biyografi Oyuncu 5.4 36,690
2017 Biyografi Oyuncu 7.1 38,449
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 178,304

Düşlerin Terzisi
2015 Dram Oyuncu 7.0 65,242
2015 Aile Oyuncu 6.4 3,221

Saklı Nehir
2015 Dram Oyuncu 7.1 675
2015 Dram Oyuncu 7.4 13,366
2015 Dram Oyuncu 7.3 1,462

Zamanın Ötesinde
2014 Dram Oyuncu 7.4 304,301
2014 Korku Oyuncu 5.4 25,818
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 20
2013 Dram Oyuncu 6.6 18,936
2013 Suç Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 5.8 5,307
2011 Dram Oyuncu 8.7 638,418

Uyuyan Güzel
2011 Dram Oyuncu 5.3 34,595
2010 Komedi Oyuncu 8.0 1,264
2010 Dram Oyuncu 6.7 691
2008 Komedi Oyuncu 7.5 2,514
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024