Giriş Kayıt
Céline Jorrion

Céline Jorrion


Oyuncu

Céline Jorrion, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 6.7 34
2021 Komedi Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 6.0 230
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 8

Hayatımın Şarkısı
2014 Komedi Oyuncu 7.3 29,823

9 Ay Hapis
2013 Komedi Oyuncu 6.4 5,376
2013 Oyuncu 7.3 15

Kollarımda Kal
2012 Dram Oyuncu 5.4 752
2011 Dram Oyuncu 5.5 17
2007 Suç Oyuncu 7.1 89
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024