Giriş Kayıt
Jacquelyn Carr

Jacquelyn Carr


Yapımcı

Jacquelyn Carr, yapımcı.

Çok Gürültülü ve Çok Yakın (2011), Kumarbaz (2014), (2010) Hırsızlar Şehri (2010), (2015) Doğruyu Söyle (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İstila Altında
2019 Dram Yapımcı 6.1 37,659

Yaşam Kürü
2016 Dram Çeşitli 6.4 72,180

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Çeşitli 7.1 78,570

Kumarbaz
2014 Suç Çeşitli 6.0 60,564

Operasyon: Argo
2012 Dram Çeşitli 7.7 538,926

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Çeşitli 6.9 93,656

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Çeşitli 7.5 325,522
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,022) The 100 (1,662) La casa de papel (1,259) Fear the Walking Dead (1,257) Euphoria (1,254) Chernobyl (1,100) The Big Bang Theory (1,087) Legion (1,007) Mindhunter (984) Big Little Lies (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019