Giriş Kayıt
Jarrett DePasquale

Jarrett DePasquale


Sesler, Yapımcı

Jarrett DePasquale, sesler, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı
Sesler
5.5 232
2015 Sesler 4.6 383
2015 Sesler 6.3 817
2014 Dram Sesler 6.2 44

Karşınızda Martin Bonner
2013 Dram Sesler 6.5 848
2013 Dram Sesler 5.9 1,031
2013 Komedi Sesler 4.9 205
2011 Dram Sesler 8.1 24
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,910) The 100 (1,699) Fear the Walking Dead (1,369) Euphoria (1,354) La casa de papel (1,166) The Big Bang Theory (1,095) Chernobyl (1,075) 13 Reasons Why (1,049) Yellowstone (1,021) Legion (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019