Giriş Kayıt
Luke Bracey

Luke Bracey


Oyuncu

Luke Bracey, oyuncu.

Unutulmaz Aşk (2014), Holidate (2020), Hedefteki Adam (2014), Point Break (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (3 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu 5.6 240
2022 Biyografi Oyuncu 7.3 233,368
2022 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,489
2021 Dram Oyuncu 5.9 1,389
2021 Suç Oyuncu 4.4 287
2020 Komedi Oyuncu 5.0 2,468
2020 Dram Oyuncu 7.7 54,591
2020 Komedi Oyuncu 6.1 78,728

Yakın Tehlike: Long Tan Savaşı
2019 Aksiyon Oyuncu 6.8 15,148
2019 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,534
2018 Komedi Oyuncu 7.9 1,971

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Oyuncu 8.1 592,285
2015 Aksiyon Oyuncu 5.3 66,047
2015 Komedi Oyuncu 5.2 1,610

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Oyuncu 6.7 77,348

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 70,494

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Oyuncu 5.7 187,191
2013 Dram Oyuncu 6.4 39
2011 Macera Oyuncu 5.8 48,548
2010 Dram Oyuncu 8.0 5,064
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 6,471
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024