Giriş Kayıt
John Heffernan

John Heffernan


Oyuncu

John Heffernan, oyuncu.

The Banishing (2020), Becoming Elizabeth (2022), Beyond the Pale (2014), Dracula (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Biyografi Oyuncu 6.7 1,405
2021 Dram Oyuncu 6.7 3,853
2021 Fantastik Oyuncu 6.9 132
2020 Biyografi Oyuncu 6.9 3,940
2020 Korku Oyuncu 4.5 2,234
2020 Dram Oyuncu 6.8 49,175
2020 Komedi Oyuncu 6.3 9,283

Resmi Sırlar
2019 Biyografi Oyuncu 7.3 49,194
2019 Biyografi Oyuncu 7.0 17,145
2018 Suç Oyuncu 6.7 18,950

Çarpık Evdeki Cesetler
2017 Suç Oyuncu 6.3 25,289
2017 Belgesel Oyuncu 6.3 92
2017 Belgesel Oyuncu 8.2 57
2017 Suç Oyuncu 6.9 5,431
2016 Biyografi Oyuncu 8.6 225,008

Ölüm Emri
2015 Dram Oyuncu 7.3 87,580
2015 Dram Oyuncu 7.4 4,518
2015 Fantastik Oyuncu 8.1 13,278
2015 Dram Oyuncu 7.6 3,659
2014 Suç Oyuncu 7.4 944

Yabancı
2014 Dram Oyuncu 8.4 162,070
2013 Komedi Oyuncu 6.7 210

Sürpriz Çocuk
2013 Komedi Oyuncu 6.4 903
2013 Suç Oyuncu 6.6 1,841
2012 Suç Oyuncu 8.1 21,542
2012 Komedi Oyuncu 8.4 26
2012 Dram Oyuncu 8.2 6,792
2010 Suç Oyuncu 8.4 138,773
2009 Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.5 609
2008 Dram Oyuncu 8.2 284
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,056
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023