Giriş Kayıt
Dusty Wilson

Dusty Wilson


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Dusty Wilson, kostümcü, kostüm tasarımcısı, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

Fire with Fire (2012), Mysteries of the Unseen World (2013), Never Back Down 2: The Beatdown (2011), (2012) Liseli Polisler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Kostüm Tasarımcısı 4.8 337
2017 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 6.1 1,919

Şeytanın Oyuncakları
2016 Korku Sanat Yönetmeni 4.2 1,417

Sahte Sanık
2016 Suç Kostüm Bölümü 3.4 195
2015 Komedi Kostüm Bölümü 4.8 344
2015 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 3.5 1,551
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.2 110
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 6.9 19,159
2014 Gerilim Yapım Tasarımcısı
Kostüm Tasarımcısı
4.6 415
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.5 155
2013 Belgesel Kostüm Bölümü 7.6 693

Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Çeşitli 5.4 3,608
2013 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 2.2 1,771
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.5 64

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.5 41,507

Aşk Oyunu
2012 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 27,531

Tetikçiler
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 504,006
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 23,807

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 481,286
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.7 16,791
2010 Dram Kostüm Bölümü 8.2 12,582
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,341) Mindhunter (1,732) The 100 (1,665) La casa de papel (1,525) Preacher (1,464) Legion (1,454) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,090) The Big Bang Theory (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019