Giriş Kayıt
Jouko Piipponen

Jouko Piipponen


Kameraman

Jouko Piipponen, kameraman.

Kuzeye Giden Yol (2012), (2010) Miesten vuoro (2010), (2015) The Girl King (2015), (2012) Çıplak Liman (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Kameraman 5.9 3,148
2015 Komedi Kameraman 5.2 324
2015 Dram Kameraman 6.3 281
2014 Macera Kameraman 4.7 934
2014 Dram Kameraman 6.3 693
2013 Komedi Kameraman 5.6 374

Kuzeye Giden Yol
2012 Komedi Kameraman 6.4 1,851

Çıplak Liman
2012 Dram Kameraman 6.5 2,415
2012 Komedi Kameraman 4.8 106
2010 Komedi Kameraman 5.5 882
2010 Suç Kameraman 5.9 1,518
2010 Belgesel Kameraman 8.0 2,350
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,190) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,213) Preacher (1,169) Chernobyl (1,094) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019