Giriş Kayıt
Sebnem Bozoklu

Sebnem Bozoklu


Oyuncu, Yapımcı

Sebnem Bozoklu, oyuncu, yapımcı.

Şahsiyet (2018), Türk Isi Dondurma (2019), Ulan İstanbul (2014), Yok Artık (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

7.5 (20 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu 6.0 797
2022 Komedi Oyuncu 5.9 3,528
2021 Biyografi Oyuncu 6.2 16
2021 Reality-TV Oyuncu 4.3 64
2021 Dram Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 5.3 40
2020 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 11
2020 Komedi Oyuncu 6.3 992
2020 Dram Oyuncu 4.3 27
2020 Dram Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 6.4 5,322
2018 Komedi Oyuncu 6.8 9,648
2018 Suç Oyuncu 9.0 47,642
2018 Oyuncu 7.5 3,546
2017 Komedi Oyuncu 5.6 3,643
2016 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.1 1,439
2016 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.3 2,323
2016 Komedi Oyuncu 3.9 50
2015 Komedi Oyuncu 5.8 3,998
2015 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,515
2015 Dram Oyuncu 6.5 191
2014 Korku Yapımcı 2.7 324
2014 Komedi Oyuncu 7.3 3,912
2013 Oyuncu 5.9 495
2013 Talk-Show Oyuncu 7.7 199
2013 Talk-Show Oyuncu 4.1 91
2013 Suç Oyuncu 7.3 1,857
2011 Game-Show Oyuncu 4.4 2,900
2011 Komedi Oyuncu 5.0 95
2008 Dram Oyuncu 7.5 1,237
- Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film