Giriş Kayıt
Giorgio Chiellini

Giorgio Chiellini


Oyuncu

Giorgio Chiellini, oyuncu.

Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Belgesel Oyuncu 7.2 1,041
2021 Belgesel Oyuncu 7.5 38
2018 Spor Oyuncu 8.1 41
2018 Reality-TV Oyuncu 7.2 2,215
2016 Spor Oyuncu 4.8 6
2016 Spor Oyuncu 7.3 355
2016 Spor Oyuncu 6.7 42
2016 Spor Oyuncu 6.6 45
2013 Spor Oyuncu 8.9 12
2012 Spor Oyuncu 8.8 13
2012 Spor Oyuncu 7.3 375
2010 Spor Oyuncu 7.6 743
2008 Spor Oyuncu 8.0 373
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film