Giriş Kayıt
Adivi Sesh

Adivi Sesh


Oyuncu, Senarist

Adivi Sesh Sunny Chandra, oyuncu, senarist.

Major (2022), Evaru (2019), Kshanam (2016), Run Raja Run (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adivi Sesh Sunny Chandra
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu    
2022 Aksiyon Senarist
Oyuncu
8.2 29,255
2019 Suç Oyuncu 8.2 3,785
2016 Dram Oyuncu 8.0 5,424
2016 Gerilim Oyuncu 8.2 5,676
2015 Komedi Oyuncu 5.7 902
2015 Aksiyon Oyuncu 8.0 127,268
2015 Oyuncu 7.2 26
2014 Komedi Oyuncu 7.3 1,525
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,354
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,005
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023