Giriş Kayıt
Yoichi Hosono

Yoichi Hosono


Görsel Efekt

Yoichi Hosono, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 1,555
2013 Tarihi Görsel Efekt 8.0 59
2013 Gizem Görsel Efekt 5.9 34
2012 Komedi Görsel Efekt 6.0 209
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 3,151
2011 Korku Görsel Efekt 4.9 2,029
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,560) Mindhunter (1,828) The 100 (1,788) La casa de papel (1,630) Preacher (1,537) Legion (1,528) The Terror (1,446) Chernobyl (1,198) Big Little Lies (1,187) The Big Bang Theory (1,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019