Giriş Kayıt
Jacqueline Laurita

Jacqueline Laurita (53)


Oyuncu

Jacqueline Grippe, 26 Nisan 1970 Las Vegas, Nevada, ABD doğumlu oyuncu.

The Real Housewives of New Jersey (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacqueline Grippe
Doğum Tarihi: 26 Nisan 1970
Doğum Yeri: Las Vegas, Nevada, ABD
Diğer Bir İsmi: Jacqueline
Burcu: Boğa
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 42 Komedi Oyuncu 3.4 575
2009 Dram Oyuncu 4.4 3,997
2002 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 2,555
1998 News Oyuncu 3.0 2,397
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024