Giriş Kayıt
Jakob Lass

Jakob Lass


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Jakob Lass, yönetmen, oyuncu, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 160
2017 Dram Oyuncu 6.7 157
2017 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.7 609
2015 Komedi Oyuncu 5.4 695
2013 Komedi Senarist
Yönetmen
6.2 1,527
2011 Yönetmen 5.8 67
2011 Komedi Oyuncu 5.4 52
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,560) Mindhunter (1,828) The 100 (1,788) La casa de papel (1,630) Preacher (1,537) Legion (1,528) The Terror (1,446) Chernobyl (1,198) Big Little Lies (1,187) The Big Bang Theory (1,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019