Giriş Kayıt
Erick Schroder

Erick Schroder


Müzisyen, Müzisyen

Erick Schroder, müzisyen, müzisyen.

The Runners (2020), Lapham Rising (2022), Pretty Broken (2018), The League of Legend Keepers: Shadows (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Korku Müzik 3.1 405
2022 Komedi Müzik 6.0 122
2022 Komedi Müzik 4.2 933
2022 Aksiyon Müzik    
2022 Dram Müzik    
2021 Komedi Müzik 4.2 7
2021 Komedi Müzik 5.4 81
2021 Korku Müzik    
2021 Gerilim Müzik    
2021 Aksiyon Müzik 3.9 478
2021 Komedi Müzik 6.3 51
2020 Komedi Müzik 7.2 19
2020 Komedi Müzik 3.6 23
2020 Korku Müzik 2.2 9
2020 Dram Müzik 4.4 84
2020 Aksiyon Müzik 4.5 1,292
2019 Aksiyon Müzik 3.0 186
2019 Dram Müzik 3.2 61
2019 Aksiyon Müzik 2.9 158
2019 Aile Müzik 4.2 154
2019 Aile Müzik 3.4 908
2018 Komedi Müzik 5.3 680
2018 Aksiyon Müzik 2.2 599
2018 Dram Müzik 5.6 147
2018 Aile Müzik 3.0 776
2017 Komedi Müzik 3.7 800
2017 Dram Müzik 8.5 34
2015 Kısa Metraj Müzik 6.0 7
2015 Korku Müzik    

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 Animasyon Müzik 6.6 14,728
2013 Macera Müzik 7.0 3,528

Max Maceraları: Kralın Doğuşu
2011 Animasyon Müzik 6.1 42
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film