Giriş Kayıt
Caroline Manzo

Caroline Manzo (62)


Oyuncu

Caroline Laurita, 23 Ağustos 1961 Wayne, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

The Real Housewives of New Jersey (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Caroline Laurita
Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1961
Doğum Yeri: Wayne, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Caroline
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363
2009 Talk-Show Oyuncu 3.8 1,225
2009 Dram Oyuncu 4.4 3,997
2009 News Oyuncu 3.6 2,994
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,155
2002 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 2,555
1998 News Oyuncu 3.0 2,397
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024