Giriş Kayıt
Andrew Morgan Smith

Andrew Morgan Smith


Müzisyen, Müzisyen

Andrew Morgan Smith, müzisyen, müzisyen.

Kabus Gecesi 3 (2017), You Might Be the Killer (2018), The Christmas Contract (2018), The Old Way (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Müzik 5.3 2,536
2022 Müzik 5.5 35
2022 Müzik 2.2 158
2021 Romantik Müzik 6.6 106
2020 Gerilim Müzik 5.4 19
2020 Gerilim Müzik 4.6 439
2018 Romantik Müzik 5.9 821
2018 Komedi Müzik 5.9 5,597
2018 Aile Müzik 6.8 2,696
2018 Aksiyon Müzik 4.0 1,288
2018 Gizem Müzik 5.1 293
2018 Gerilim Müzik 5.6 630
2018 Aksiyon Müzik 2.4 613
2017 Dram Müzik 6.4 1,697

Kabus Gecesi 3
2017 Korku Müzik 3.9 23,493
2017 Bilim-Kurgu Müzik 3.6 381
2017 Gerilim Müzik 5.3 304
2017 Gerilim Müzik 4.9 277
2017 Gerilim Müzik 4.8 330
2016 Dram Müzik 4.9 337
2016 Aksiyon Müzik 3.4 1,021
2015 Korku Müzik 3.0 1,158
2015 Aile Müzik 5.7 306
2015 Dram Müzik 5.6 282
2015 Gerilim Müzik 3.5 1,799
2014 Korku Müzik 3.2 682
2014 Dram Müzik 4.6 322
2014 Kısa Metraj Müzik 8.4 22
2013 Korku Müzik 3.4 511
2013 Dram Müzik 5.4 1,205
2013 Bilim-Kurgu Müzik 3.0 709

Tek Başına
2013 Aksiyon Müzik 3.2 717
2013 Müzik 7.7 27
2013 Bilim-Kurgu Müzik 3.6 806
2013 Dram Müzik 4.7 1,651
2013 Korku Müzik 3.3 3,171
2013 Aksiyon Müzik 3.0 397

100 Derece Öldüren Soğuk
2013 Aksiyon Müzik 2.5 2,246
2013 Aksiyon Müzik 2.2 1,792
2013 Fantastik Müzik 3.6 757
2013 Aksiyon Müzik 2.8 2,513
2012 Korku Müzik 3.1 1,560
2012 Korku Müzik 3.8 844
2012 Korku Müzik 3.3 2,031

Afacan Beşli
2012 Komedi Müzik 3.9 382
2012 Bilim-Kurgu Müzik 2.8 2,428
2012 Korku Müzik 3.2 4,097
2012 Aksiyon Müzik 3.1 1,146
2012 Komedi Müzik 5.0 109
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
3.2 938
2011 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
3.2 943
2011 Dram Müzik 4.9 46

Nehirdeki Canavar
2011 Korku Müzik 3.7 2,979
- Gizem Müzik 5.0 216
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023