Giriş Kayıt
Süsan Macidova

Süsan Macidova


Oyuncu

Süsan Macidova, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Susanna Medzhidova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Dram Oyuncu 6.0 6
1977 Oyuncu 8.6 87
1975 Oyuncu 8.5 45
1970 Oyuncu 7.7 15
1966 Dram Oyuncu 7.4 12
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,199) The 100 (1,589) La casa de papel (1,402) Mindhunter (1,272) Legion (1,214) Preacher (1,171) Chernobyl (1,098) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019