Giriş Kayıt
Nithya Menon

Nithya Menon


Oyuncu, Müzisyen

Nithya Menon, oyuncu, müzisyen.

24 (2016), Ustad Hotel (2012), Janatha Garage (2016), OK Kanmani (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nithya Menen | Nithya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 7.7 6,148
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.9 2,251
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,640
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,036
2016 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.7 880
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 93
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 14,849
2015 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,438
2015 Komedi Oyuncu 5.5 1,158
2015 Romantik Oyuncu 7.4 4,190
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,634
2015 Oyuncu 6.1 257
2015 Komedi Oyuncu 6.6 1,520
2015 Müzikal Oyuncu 7.5 755
2014 Dram Oyuncu 8.3 13,227
2013 Dram Oyuncu
Müzik
7.1 1,256
2013 Komedi Müzik
Oyuncu
4.2 148
2013 Romantik Oyuncu 7.2 107
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 57
2012 Dram Oyuncu 4.5 77
2012 Komedi Oyuncu 8.3 9,504
2012 Komedi Oyuncu 2.6 20
2012 Dram Oyuncu 3.8 80
2012 Romantik Müzik
Oyuncu
7.3 1,417
2011 Dram Oyuncu 4.3 65
2011 Dram Oyuncu 6.0 692
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,572
2011 Dram Oyuncu
Müzik
7.7 2,233
2010 Dram Oyuncu 6.3 245
2009 Komedi Oyuncu 7.4 900
1998 Macera Oyuncu 5.9 281
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019