Giriş Kayıt
Kristen Murtha

Kristen Murtha


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Kristen Murtha, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Filmi 2
2019 Animasyon Yapımcı 6.7 36,046
2018 Komedi Yapımcı 5.3 2,928
2018 Kısa Metraj Yapımcı 8.4 7

Lego Ninjago Filmi
2017 Animasyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 19,530
2017 Komedi Yapımcı 6.6 4,628

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Çeşitli 7.8 281,677

Efsane Beşli
2012 Animasyon Çeşitli 7.3 146,354
2012 Kısa Metraj Yapımcı 6.9 109
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019