Giriş Kayıt
Dheerendra Dwivedi

Dheerendra Dwivedi


Oyuncu, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Dheerendra Dwivedi, oyuncu, sanat bölümü, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Dhirendra Dwivedi | Dhiru Dwivedi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 7.5 15,323
2015 Komedi Çeşitli 6.6 1,000
2014 Komedi Oyuncu 8.2 140,315
2014 Komedi Oyuncu 6.7 4,420
2013 Dram Oyuncu 7.3 576
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Sanat Bölümü
Oyuncu
5.1 6,665
2011 Suç Sanat Bölümü 7.2 10,080
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 29,685
2010 Suç Oyuncu 7.4 14,905
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.3 9,330
2009 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
7.4 15,532
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,498
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019