Giriş Kayıt
Lauren Ashley Carter

Lauren Ashley Carter


Oyuncu, Yapımcı

Lauren Ashley Carter, oyuncu, yapımcı.

Kadın (2011), Jug Face (2013), Darling (2015), Pod (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.55 m
7.3 (4 Oy)
  • Currently 145/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Oyuncu 4.9 2,305
2019 Korku Oyuncu 4.3 887
2018 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,312
2017 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.9 674
2017 Dram Oyuncu 4.7 757
2017 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 30
2015 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
5.5 3,374
2015 Aksiyon Oyuncu 4.7 2,054
2015 Korku Oyuncu 4.4 3,791
2013 Dram Oyuncu 5.3 7,970

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 118,574
2011 Animasyon Oyuncu 5.9 1,713

Kadın
2011 Suç Oyuncu 6.0 25,892
2010 Dram Oyuncu 4.1 232
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024