Giriş Kayıt
Harry Serjeant

Harry Serjeant


Oyuncu, Yapımcı

Harry Serjeant, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Çeşitli 7.4 253,300

Kahramanlar Çağı
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 9,154
2010 Kısa Metraj Yapımcı 7.9 304
2010 Gerilim Çeşitli 2.9 874
2009 Komedi Oyuncu 5.7 432
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,560) Mindhunter (1,828) The 100 (1,788) La casa de papel (1,630) Preacher (1,537) Legion (1,528) The Terror (1,446) Chernobyl (1,198) Big Little Lies (1,187) The Big Bang Theory (1,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019