Giriş Kayıt
Kris Smith

Kris Smith


Oyuncu

Kris Smith, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu 3.3 127
2017 Biyografi Oyuncu 6.2 12,538
2016 Korku Oyuncu 2.6 61
2010 Korku Oyuncu 4.2 521
2010 Korku Oyuncu 2.0 243
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,341) Mindhunter (1,732) The 100 (1,665) La casa de papel (1,525) Preacher (1,464) Legion (1,454) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,090) The Big Bang Theory (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019