Giriş Kayıt
Gary Carr

Gary Carr


Oyuncu

Gary Carr, oyuncu.

The Peripheral (2022), The Deuce (2017), Trigonometry (2020), Bolden (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Eliam Carr | Gary Andrew Carr
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.6 79,889
2020 Komedi Oyuncu 7.2 1,414
2019 Komedi Oyuncu 7.9 36,399
2019 Aksiyon Oyuncu 6.6 74,257
2019 Dram Oyuncu 5.6 616
2017 Dram Oyuncu 8.1 31,871
2013 Komedi Oyuncu 7.9 2,463
2011 Suç Oyuncu 7.8 27,833
2010 Dram Oyuncu 8.7 224,493

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 12,674
1981 News Oyuncu 3.6 2,760
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024